• Haluamme turvata hyvän elämän myös tuleville sukupolville.

    Haluamme turvata hyvän elämän myös tuleville sukupolville.

    Sitoudumme kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme.

HSEQ

Terveys, turvallisuus, ympäristö ja laatu (HSEQ)

Kemaksella panostetaan terveyteen, laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöasioihin. Kemas Oy:n toimintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 laatu-, ISO 45001 työterveys- ja -turvallisuus- sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmien mukaisesti. Teräsrakenteiden valmistus perustuu SFS-EN 1090 -standardin mukaiseen laatujärjestelmään sekä EN ISO 3834-2 -standardin täyttävään hitsausjärjestelmään.

Laatupolitikka

Kemas Oy sitoutuu noudattamaan toiminnassaan kokonaisvaltaista laatuajattelua. Kokonaisvaltainen laatuajattelu kattaa yrityksen koko toiminnan ja yrityksen koko henkilöstö sitoutuu sen noudattamiseen. Laadun kehittäminen on yrityksessä jatkuva, kaikki yrityksen toiminnan osa-alueet kattava prosessi. 

Sitoudumme kehittämään tuotteitamme, palveluitamme ja toimintojamme siten, että ne tyydyttävät asiakkaidemme muuttuvat tarpeet. Vastaamalla näiden muuttuvien tarpeiden tuomiin haasteisiin, annamme asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa ja tuotteitaan. 

Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyritään löytämään paras tilanteeseen sopiva ja taloudellisesti järkevä ratkaisu. 

Sitoudumme kaikessa toiminnassamme noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä tuotteitamme ja palvelujamme koskevia standardeja ja direktiivejä. 

Toimimalla järjestelmällisesti ja sovittujen menetelmien mukaisesti varmistamme tuotteidemme ja toimintamme laadun. 

Työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöpolitiikka

Kemas Oy huolehtii henkilöstöstään, ympäristöstään ja yritystoiminnan jatkuvuudesta. Kemas Oy haluaa turvata hyvän elämän myös tuleville sukupolville, sitoutuu kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Tästä osoituksena EcoVadisin myöntämä kulta-luokitus kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta.

Kulta-tasolle yltää maailmassa alle 5 prosenttia kaikista yli 75 000 arvioidusta yrityksestä.

Kemas Oy on sitoutunut parantamaan omien toimintojensa terveyteen, työturvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä toimintojaan. Haluamme tarjota turvallisen työympäristön ja minimoida toimintamme ympäristövaikutukset. Tavoitteenamme on haittojen nollataso. Työsuojelu- ja ympäristötavoitteet perustuvat työturvallisuusriskien ja toiminnan ympäristövaikutusten aktiiviseen kartoittamiseen.

Parantaaksemme jatkuvasti ympäristö- ja työturvallisuuteen liittyvää suoritustamme keskitymme vahvan kestävän kehityksen kulttuurin rakentamiseen.

Kemas Oy on sitoutunut antamaan organisaation käyttöön kaikki tarvittavat työkalut ja prosessit työntekijöidensä ympäristön-, terveyden ja työturvallisuuden varmistamiseksi.

Vaadimme Kemas Oy:n laatupolitiikan ja työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöpolitiikan noudattamista kaikilta yhteistyökumppaneiltamme, urakoitsijoilta ja heidän työntekijöiltään.

Kemas Oy:lle on myönnetty HSEQ-laatustandardi sertifikaatti.

Inspecta Sertifiointi Oy on arvioinut Kemas Oy:n toiminnan käyttäen HSEQ-menetelmää, jota ovat määritelleet ja edellyttäneet mm. Andritz Oy, Botnia Mill Service, Efora, Fingrid Oyj, Helen Oyj, Jyväskylän energia Oy, Kemira, Metsä Group, Nokian Renkaat Oyj, Outokumpu, Quant, Stora Enso ja SSAB Europe Oy

HSEQ arvioinnilla on varmistettu, että toimimme HSEQ tilaajayrityksen yhdessä hyväksymien periaatteiden mukaisesti työterveys-, työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioissa.

Lue lisää HSEQ arvioinnista https://www.hseq.fi/

Yhteystiedot

Kemas Oy
Varastoympyrä 8
46860 Keltakangas
+358 44 550 8040
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Y-tunnus: 0933207-9

Katso kaikki yhteystiedot

Sertifioitu ammattilainen

Kemas Oy koostuu alansa huippuosaajista. Meille laatu on asiakkaan vaatimusten täyttämistä mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Tätä toimintaa ohjaavat sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 1090-1 ja ISO 3834-2.


EN1090 EXC 3 ISO 3834-2ISO 45001ISO 9001 ISO 14001 HSEQ Ecovadis

Logo Dekra 1
Luotettava Kumppani Logo
Logo Hseq
Logo Dekra 1090
Logo Dekra 14001
Ecovadis